Stiinta & Tehnologie

#lux #iphone #apple #iphone 4

iPhone 4 de lux in carcasa de lemn

Telefonul mobil al celor de la Apple este considerat de multi un lux , dar aceasta poate deveni un adevarat daca este imbracat in "hainele scumpe", facute de producatorii de profil.

In anii trecuti, cei care se ocupau de aceasta "fatada scumpa" a iPhone-ului erau cei de la , dar de data aceasta, terminalul Apple a fost restilizat de catre rusii de la Gresso. Prin urmare, telefonul mobil a primit o carcasa speciala din lemn negru african, vechi de 200 de ani.

Mai mult, invelisul de lemn mai prezinta finisaje si modele din aur de 18 k si este incrustat cu cristale Swarovski . Noile iPhone 4 sunt disponibile in versiuni mai simple pentru barbati, dar si in versiuni mai "inflorate" pentru femei.

Pretul unui astfel de terminal variaza intre 3.000 si 3.500 USD. Pentru moment, compania producatoare va pune la dispozitia doritorilor doar telefoanele iPhone 3GS , modelele iPhone 4 fiind disponibile din luna decembrie 2010 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea