Stiinta & Tehnologie

#iphone 3gs #supreme #apple

iPhone 3GS Supreme, cu aur si diamante

Cel mai scump din lumea tocmai a fost prezentat de catre International, compania specializata in decoararea telefoanelor mobile in aur si platina.

Hibridul rezultat in urma procesului de " imbogatire " se numeste iPhone Supreme si costa in jur de 3,14 milioane USD.

Design-ul unui telefon de

Terminalul iPhone 3GS Supreme a fost realizat de catre Stuart Hughes din Liverpool, Marea Britanie si a fost fabricat in zece luni de zile. Partea din spate a telefonului este placata cu 271 de grame aur de 22 K, iar partea din fara contine 136 de diamante care in total acumuleaza 67 K. Totodata, emblema de pe partea dorsala are 53 de diamante de 1 K, iar singurul buton de pe iPhone are un diamant care are 7,1 K. Telefonul vine si el intr-un pachet mai putin conventional, o cutie care cantareste sapte kg si este fabricata dintr-un singura bucata de granit, iar interiorul acesteia este ticsita cu piele Nubuck.

Modelul prezentat de cei de la Goldstriker International este unic si af ost deja revendicat de catre un cumparator din Australia, un om de afaceri din industria mineritului de aur.

Specificatii tehnice iPhone 3GS

Specificatiile tehnice ale terminalui raman insa neschimbate. Astfel modelul masoara 115,5 x 62,1 x 12,3 mm si are un ecran de 3,5 inch, sensibil la atingere si cu rezolutie de 480 x 320 px, dar de aceasta data, ecranul vine si cu o suprafata rezistenta la amprente. Modelul ruleaza cel mai recent sistem de operare Apple.

Telefonul Apple are acum o camera foto de 3 MP cu autofocus, functii geo-tagging si capabilitatea de a face inregistrari video la o rezolutie VGA cu 30 fps. iPhone 3GS are EDGE, HSDPA, Wi-Fi 802.11b/g si Bluetooth 2.1 cu tehnologia EDR. Totodata, terminalul are player muzical incorporat.

Versiunea "simpla" a iPhone 3GS poate fi achizitionata si in Romania prin operatorul Orange, iar in functie de tipul de abonament, perioada contractuala si modelul ales, pretul noului iPhone 3GS variaza intre 199 euro si 519 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea