Stiinta & Tehnologie

#orange thank you #pre-comanda #touchscreen #iphone 3.0 #iphone 3gs #orange #romania

iPhone 3GS disponibil online la Orange Romania

Dupa succesul de anul trecut cu iPhone 3G, Orange aduce in luna iulie noul iPhone 3GS utilizatorilor de telefonie mobila din Romania.

Terminalul iPhone 3GS are o memorie interna de 16 GB sau 32 GB, iar modelul de 32 GB va fi disponibil in variantele alb si negru.

Pre-comanda

Incepand din data de 3 iulie 2009 , dupa-amiaza, la o adresa online dedicata va fi disponibil un formular online de pre-comanda pentru iPhone 3GS. Livrarea se va face gratuit printr-un curier rapid , chiar in ziua sosirii terminalului pe piata. Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala pe piata a noului model iPhone, persoanele inregistrate pe website vor fi contactate pentru a li se oferi informatii privind oferta comerciala.

In exclusivitate, cei care isi doresc imediat un iPhone 3GS il pot comanda din magazinul online Orange in oferta cu abonament iPhone dedicat, prin programul de loialitate orange thank you sau la pret intreg.

Specificatii tehnice iPhone 3GS

Modelul masoara 115,5 x 62,1 x 12,3 mm si cantareste in jur de 130 g. Ecranul lui iPhone 3GS este tot de 3,5 inch, sensibil la atingere si cu rezolutie de 480 x 320 px, dar de aceasta data, ecranul vine si cu o suprafata rezistenta la amprente. Modelul ruleaza cel mai recent sistem de operare Apple.

Telefonul Apple are acum o camera foto de 3 MP cu autofocus, functii geo-tagging si capabilitatea de a face inregistrari video la o rezolutie VGA cu 30 fps. iPhone 3GS are EDGE, HSDPA, Wi-Fi 802.11b/g si Bluetooth 2.1 cu tehnologia EDR. Totodata, terminalul are player muzical incorporat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea