Stiinta & Tehnologie

#orange #romania #iphone 3gs #apple

iPhone 3GS a ajuns in Romania

In premiera, incepand cu data de 29 iulie 2009 , doritorii vor putea sa comande online primele 100 iPhone 3GS disponibile in magazinul online Orange.

De asemenea, fanii iPhone sunt asteptati in data de 31 iulie, ora 00:00, sa testeze si sa achizitioneze pe loc terminalul mult asteptat, la Orange concept store, unde va avea loc lansarea noului model Apple.

Prin Orange

Orange este singurul operator de telefonie mobila care aduce oficial pe piata autohtona versiunea 3GS a iPhone. iPhone 3GS va fi disponibil in Romania in mai multe variante de culoare si capacitate a memoriei integrate: negru, pentru modelul cu memorie de 16 GB, alb si negru, pentru modelul cu memorie de 32 GB.

Clientii care doresc sa cumpere un iPhone 3GS pot alege unul dintre cele trei noi abonamente in valoare de 19 euro, 39 euro, respectiv 59 euro pe luna (TVA inclus). Acestea aduc mai multe beneficii clientilor Orange prin numarul de minute nationale, mesaje scrise si mesaje multimedia suplimentare, care se adauga la pachetele existente.

In functie de tipul de abonament, perioada contractuala si modelul ales, pretul noului iPhone 3GS variaza intre 199 euro si 519 euro. Utilizatorii iPhone 3GS pot cumpara prin magazinul online si punctele de distributie Orange o gama extinsa de accesorii compatibile.

Specificatii tehnice

Modelul masoara 115,5 x 62,1 x 12,3 mm si cantareste in jur de 130 g. Ecranul lui iPhone 3GS este tot de 3,5 inch, sensibil la atingere si cu rezolutie de 480 x 320 px, dar de aceasta data, ecranul vine si cu o suprafata rezistenta la amprente. Modelul ruleaza cel mai recent sistem de operare Apple.

Telefonul Apple are acum o camera foto de 3 MP cu autofocus, functii geo-tagging si capabilitatea de a face inregistrari video la o rezolutie VGA cu 30 fps. iPhone 3GS are EDGE, HSDPA, Wi-Fi 802.11b/g si Bluetooth 2.1 cu tehnologia EDR. Totodata, terminalul are player muzical incorporat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea