Stiinta & Tehnologie

iPhone 3G a aparut in Elvetia

Daca mai eram in perioada campionatului euro 2008 am fi inteles aparitia mult-asteptatului iPhone 3G intr-un magazin elvetian, dar acum suntem surprinsi de faptul ca primele imagini cu acest handset in vitrina unui magazin vin direct din Elvetia.

Va reamintim ca lansarea oficiala a noului iPhone este programata pentru data de 11 iulie, dar au existat deja "scapari" ale terminalului, in special in Portugalia. Pentru cei care nu au incredere in imagini neclare, aceste poze sunt reale si unice prin faptul ca un oarecare utilizator a reusit sa puna mana pe handsetul produs de Apple.

Si asta in vreme ce in Australia si SUA exista persoane care si-au plasat cortul in fata magazinelor Apple pentru a fi primii din lume care cumpara un iPhone 3G. Ne asteptam la cozi imense, cel putin in fata magazinelor AT&T din SUA, unde publicul se va inghesui pentru a achizitiona produsul Apple, ce costa doar 200-300 de dolari, in functie de varianta pentru care optati.


Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea