Stiinta & Tehnologie

#apple #ipad #ipad mini #lansare ipad #ipad air #noul ipad

iPad Air si iPad mini 2 au fost lansate oficial

Apple a lansat, ieri, cea de-a cincea generatie a tabletei iPad si noul iPad Mini. Primul gadget si-a schimbat denumirea in iPad Air si are un display de 9.7 inchi, in timp ce versiunea mini are un ecran de 7.9 inchi.

iPad Mini 2

Noul iPad Mini are un ecran de 7.9 inchi, cu un aspect al imaginii de 4:3 si o rezolutie de 1536 x 2048 pixeli. Sistemul de rulare al lui iPad Mini 2 este iOS 7, iar spatiul de stocare vine in trei versiuni, de 16, 32 si 64 GB. Potrivit GSM Arena, noul device va fi disponibil din noiembrie la un pret de 399 de dolari.



iPad Air

Apple iPad Air vine cu un nou nume, o noua arhitectura si mai multa putere. Tableta beneficiaza de noul chipset A7 al companiei americane, alaturi de un alt co-procesor de miscare, denumit M7. Tableta are un design asemanator lui iPad Mini, cu margini cu 43% mai mici si grosime cu 20% mai redusa comparativ cu generatia anterioara.

Multumita acestei modificari, si greutatea tabletei a scazut de la 653 g la 453 g. Ecranul lui iPad Air este de 9.7 inchi, iar gadgetul va fi disponibnil din luna noiembrie la un pret de 499 de dolari.

sursa foto: adweek.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea