Stiinta & Tehnologie

#dn1 #circulatie #guvern

Investitie de 88 mil euro in DN 1 pentru imbunatatirea sigurantei circulatiei

Guvernul a aprobat miercuri Hotararea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru “Modernizarea infrastructurii privind siguranta circulatiei pe DN1, in lineare si puncte negre”, dupa cum informeaza capital.ro. Traseul traverseaza 31 de sate lineare si 3 puncte negre, adica un total de 87.100 km.

Investitia in acest ar urma sa fie in valoare de aproximativ 88 milioane de euro, din care 23,7 milioane provin din . Scopul acestei investitii este acela de a imbunatati siguranta circulatiei, astfel incat sa existe cat mai putine situatii periculoase generate de evenimente rutiere intre masini sau intre masini si .

Proiectul include masuri ca: insule de trafic pentru limitarea vitezei la intrarea in localitate, refugii centrale pentru trecerile de pietoni , alveole pentru autobuze cu treceri de pietoni, drum cu 4 benzi cu intoarcere in U, drum cu 2 benzi cu viraj la stanga si , sens giratoriu cu o singura banda...


Citeste mai multe pe Auto.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea