Stiinta & Tehnologie

#lansari ces 2015 #targ tehnologie #CES 2015 #las vegas

Inventii SF: telefonul care se repara singur si masina care se parcheaza fara sofer

Au inceput lansarile de produse de la Consumer Electronics Show (CES) 2015. Cel mai mare targ de tehnologie, care are loc zilele acestea la Las Vegas, a adus in atentia publicului inventii desprinse parca din filmele SF.

Telefonul curbat, care isi repara zgarieturile

[[//image.stirileprotv.ro/media/images/620xX/Jan2015/61618184.jpg]]
[[Sursafoto:stirileprotv.ro]]

Adio telefoane zgariate. LG a lansat G Flex 2, un telefon curbat care are cel mai nou procesor Snapdragon si o carcasa care isi repara singura zgarieturile. "Este, fara indoiala, cel mai ambitios telefon al nostru", spun reprezentantii companiei coreene, potrivit stirileprotv.ro.



Masina care se parcheaza singura

[[//ptch-cdn.serverhost.ro/wp-content/uploads/2015/01/bmw-assist-1170x644.jpg]]
[[Sursafoto:playtech.ro]]

BMW a prezentat prototipul de automobil care se parcheaza singur si pe care il poti monitoriza prin intermediul unui ceas inteligent.



Masina de spalat care face cat doua



Foto:dailymail.co.uk

Ti-ai imaginat ca ai putea spala, in acelasi timp, la o singura masina de spalat, si rufe albe si rufe colorate? La CES 2015 s-a lansat masina de spalat LG Twin Wash, care are doua cuve, una principala si una secundara. Masina are conectivitate WiFi, astfel ca te "cheama" cand si-a terminat programul.

Foto: runrun.es
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea