Stiinta & Tehnologie

#conversatii in timp real #timp real #casti inteligente #conversatii #casti

Inventie inedita: Castile "inteligente" ce traduc in timp real conversatiile

Newyorkezii de la Waverly Labs vor sa rupa barierile lingvistice, astfel incat toata lumea sa poata comunica chiar daca nu cunosc limbi straine. Acestia au invetat prima pereche de casti "inteligente", ce au capacitatea de a traduce in timp real conversatiile dintre utilizatori.

Potrivit Descopera, produsul, denumit "Pilot", are forma unei casti wireless obisnuite. Aceste casti functioneaza fara conexiune la internet, putand astfel sa fie folosite oriunde si oricand. Cuvintele vor fi traduse cu ajutorul softului cu care sunt prevazute castile si necesita asocierea cu o aplicatie disponibila pe smartphone.

Pentru inceput insa, castile vor putea traduce conversatii doar in limbile engleza, spaniola, franceza si italiana. Reprezentantii Waverly Labs declara insa ca, in curand, vor fi disponibile noi libi precum hindi, araba si limbile slave.

Pilot va fi lansat in cursul saptamanii viitoare, pe platforma Indiegogo, insa compania va incepe livrarile de-abia de anul viitor, potrivit mediafax.ro.

Pretul de vanzare al unui dispozitiv de tip Pilot va fi cuprins intre 249 si 299 de dolari. Cei care vor face o rezervare din timp au sanse sa cumpere produsul cu doar 129 de dolari. Pachetul va cuprinde doua seturi de casti, astfel incat coveratia intre doua persoane sa poata fi facuta fara probleme.

Sursa foto: thenextweb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea