Stiinta & Tehnologie

#inq #facebook #inq cloud touch

INQ Cloud Touch, primul telefon "Facebook"?

Chiar daca Facebook a negat ca lucreaza la un telefon mobil, se pare ca noul inq cloud touch va fi centrat pe serviciile oferite de reteaua de socializare.

"Telefonul Facebook" va avea o tastatura QWERTY frontala si va rula sistemul de operare Android.

INQ Cloud Touch va avea un meniu Home care ofera acces la multiple functii Facebook si un widget dinamic care afiseaza actualizarile de status, fotografii si clipuri video, potrivit mobilissimo.ro.

Telefonul INQ este deocamdata in stadiu de proiect si prototipul ar putea fi imbunatatit cu un ecran touch, lucru indicat de numele de cod al acestuia.

Lansarea ar putea avea loc chiar in primele luni ale lui 2011, iar primul operator de telefonie mobila care ar urma sa comercializeze acest telefon este AT&T.

Dupa ce vestea despre noul telefon Facebook s-a raspandit pe internet, compania a modificat registrele de certificare Bluetooth, de unde au aparut informatiile initiale. Acum, telefonul este numit T2-219U si au fost eliminate toate informatiile referitoare la functiile Facebook ale acestuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea