Stiinta & Tehnologie

#inq #chat #mini 3g #qwerty #social mobile

INQ Chat si INQ Mini 3G, noi terminale de chat

Compania INQ a lansat recent doua noi telefoane dedicate pentru chat , modelele INQ Mini 3G si INQ Chat.

Terminalele au fost  lansate pentru a deveni o alternativa mult mai ieftina smartphone-urilor de pe piata.

INQ Chat

Terminalul INQ Chat se aseamana cu telefonul Nokia E71, avand atat o forma, cat si unele specificatii tehnice identice. Modelul are un ecran de 2,4 inch si tastatura fizica QWERTY completa.

INQ Chat mai vine dotat cu o camera foto de 3,2 MP cu autofocus, dar fara flash si receptor GPS. Modelul dispune de slot pentru card microSD, convertor USB-slot de 3,5 mm si o memorie interna modesta. Mai mult, telefonul dispune de un software special care permite acces direct la servicii ca Skype, Facebook si Windows Live Messenger. INQ Chat mai vine preincarcat cu applicatii de Twitter, push-e-mail pe Gmail si sicronizare cu iTunes.

INQ Mini 3G

Cel de al doilea model lansat impreuna cu INQ Chat este terminalul INQ Mini 3G care este un candybar. Acesta are un ecran mult mai modest de 2,2 inch, dar cu aceeasi rezolutie QVGA de 320 x 420 px.

Spre deosebire de INQ Chat, telefonul are tastatura fizica alfanumerica si o camera foto de 2 MP, fara flash sau autofocus. Totusi, modelul dispune si el de software-ul cu acces direct la Skype, Facebook, Windows Live Messenger, Twitter, push Gmail si sicronizare cu iTunes.

INQ Chat si INQ Mini 3G se vor lansa in Europa la sfarsitul anului 2009. Din pacate compania producatoare nu a anuntat pretul lor si nu se stie daca cele doua modele vor fi disponibile in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea