Stiinta & Tehnologie

#dacia #spania #masini #vanzari

Inmatricularile Dacia in Spania, in crestere

In timp ce pe piata germana Dacia isi continua declinul de la o luna la alta, in Spania lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine. Astfel, in luna noiembrie inmatricularile Dacia in Spania au crescut cu 48% de la 1.444 de unitati anul trecut la 2.138 de unitati, in timp ce piata a coborat cu 25,5%, la 64.810 unitati, potrivit datelor ANFAC.

Se pare ca Duster a avut o contributie semnificativa la inregistrarea acestor rezultate, acesta fiind lider al pietei in randul modelelor SUV, cu 1.195 autovehicule inmatriculate, reprezentand o cota de piata de 12,11%.

Duster a fost urmat de Ford Kuga si KIA Sportage. Segmentul SUV-urilor a inregistrat o crestere de 27,6% in noiembrie, la 9.864 de unitati.

In privinta sedanurilor, inmatricularile Dacia au coborat cu 34,7% in noiembrie, de la 1.445 de unitati anul precedent la 943, in timp ce piata pe ansamblu a coborat cu 30,6%, la 54.946 unitati, conform datelor asociatiei spaniole a importatorilor auto ANIACAM, transmite Mediafax.

Citeste mai multe pe Auto.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea