Stiinta & Tehnologie

Inlogic Software lanseaza Hearts si Backgammon Masters

Inlogic Software nu ar mai trebuie sa fie un nume necunoscut, pentru ca nu e prima oara ca avem stiri de la ei.

Compania care dezvolta jocuri in special pentru dispozitivele mobile care ruleaza sistemul de operare Symbian si Windows Mobile au facut un nou anunt: lansarea a doua noi jocuri, Hearts si Backgammon Masters.

"Inima rosie"

Din spusele celor de la InLogic, noul Hearts este o continuarea altor jocuri deja cunoscute de multa lume, ca BlackJack Master , Poker Hold' em Master sau Solitaire.

Ce trebuie sa faci? Destul de simplu. Utilizatorul va trebui sa joace carti, pana cand va scapa de toata mana, astfel punctajul de la sfarsitul jocului, adica suma cartilor ramase, sa fie cat mai mica. Acest joc se va juca cel mai bine in 4 persoane.

"Nu exista nici un dubiu cu privire la popularitatea jocurilor de carti pe piata, acesta fiind un motiv bun pentru noi atunci cand am dezvoltat acest proiect. Dar nu ne vom opri aici, urmeaza mai multe", declara Ján Kalafut, COO -ul companiei Inlogic Software.

Cum sta traba cu "tablele"

Cam toata lumea stie cum sta treaba, atunci cand vine vorba de table . Daca ti se pare demodat sa stai in parc sub copaci pentru a juca acest joc, acum il vei juca pe telefonul mobil. Backgammon este unul dintre cele mai vechi existente, asa ca nu ar trebui sa te sfiesti.

"Am dorit sa aducem pe piata ceva de care jucatorii sa se foloseasca tot timpul. Backgammon Masters este un joc care a devenit celebru repede in grupuri de oameni cu varste diferite", a mai adaugat Ján Kalafut.

Daca esti interesat, jocul este disponibil pentru download de pe site-ul producatorilor, dar va trebui sa platesti o suma de bani pentru al descarca.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea