Stiinta & Tehnologie

Inlogic lanseaza Felix the Devil 2 pentru telefoane mobile

Inlogic este o companie care si-a mai facut aparitia prin stirile noastre si asta probabil pentru ca jocurile lor atrag atentia.

Poate unii isi aduc aminte de Felix , pentru ca au avut ocazia sa joace prima parte a acestui joc. Inlogic Software a anuntat de curand ca va lansa partea a doua a jocului cu Felix, The Devil .

Felix a evadat

In prima parte, Felix evada din inchisoarea lui Lucifer, iar actiunea celui de al doilea joc il plaseaza pe Insula Piratilor. Povestea celei de a doua parti este noua, iar grafica de care dispune jocul a fost si ea innoita.

"Am continuat jocul despre diavolul bun la inima. Am dorit sa impingem mai departe povestea pentru ca a trecut ceva vreme de la lansarea primei parti. In prezent acest joc este unul din cele mai bune pe care le avem in portofoliu", a declarat Jan Kalafut, seful de afaceri din cadrul Inlogic Software s.r.o.

Felix trebuie sa evadeze... iar...

Povestea lui Felix nu este tocmai fericita, pentru ca in calatoriile pe care le face in al doilea joc este sortit sa il intalneasca din nou pe Lucifer. Bineinteles ca Lucifer este furios, mai ales ca "dracusorul" nu sufera din cauza faptelor bune pe care le-a facut in trecut. Si asa Felix ajunge prizonier pe o insula numita "Insula Ororilor", loc cunoscut doar de pirati . Ce rol ai tu in toate acestea? Este clar ca trebuie sa il ajuti pe Felix sa evadeze.

"Este usor sa joci cand ai grafica buna si multe nivele si subnivele sau ascunzisuri. Speram ca jucatorul sa se distreze de minune cu acest joc. Chiar si noi ne-am distrat cand am dezvoltat Felix, The Devil. A devenit o chestiune personala", declara Peter Brezovan, CTO-ul companiei Inlogic.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea