Stiinta & Tehnologie

# pericole facebook #retea socializare #infractori #facebook

Cine sunt criminalii de pe Facebook. Cum ii recunosti

Nu mai putin de 48 de crime au fost generate pana in prezent de discutiile purtate intre victime si agresori pe reteaua sociala Facebook. In cele din urma, anchetatorii au reusit sa stabileasca profilul celor 6 tipuri de criminali pe care ii poti intalni pe Facebook. Iata de cine sa te feresti!

Criminalii reactivi si-au adjudecat un procent de 27,1% din crimele efectuate pe Facebook. Raspund la postarile care nu le convin prin confruntari fata in fata si, in general, au un comportament violent.

Informatorului (22,9%) ii place sa isi ameninte victima sau sa se laude cu ce i-a facut acesteia pentru ca are impresia ca detine controlul asupra victimei. Antagonistul (16,7%) se angajeaza in discutii contradictorii si apoi izbucneste intr-un acces violent de furie.

Fantezistul (12,5%) nu mai face distinctia intre fantezia sa si realitate, ucigand pentru a nu-si spulbera iluzia, iar pradatorul (12,5%) creeaza un cont fals si incearca sa isi atraga victimele in discutii personale.

Cat despre impostor (8,3%), acesta posteaza in numele altcuiva, uneori chiar in numele victimei pentru a crea iluzia ca aceasta este inca in viata. Din cele 48 de crime produse prin asocierea cu reteaua Facebook, 26 au avut loc in Marea Britanie.

Foto: theinquirer.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea