Stiinta & Tehnologie

#benzina #masini #motor #nissan #diesel #propulsor

Infinity Q50 va avea premiera europeana la Salonul Auto Geneva 2013

Infiniti, brandul premium al celor de la Nissan, va prezenta in premiera europeana la Salonul Auto de la Geneva (7-17 martie 2013) masina care va inlocui modelul Infiniti G37. Potrivit unui anunt facut de oficialii niponi, este vorba despre Infiniti Q50, un model care va beneficia si de o motorizare diesel.

Desi Infiniti nu a anuntat specificatiile tehnice ale acestui motor, se stie ca acesta este primul rezultat al parteneriatului semnat intre alianta Renault-Nissan si Dailer in prima parte a anului 2010. Alaturi de acest propulsor diesel, Infiniti Q50 va fi disponibil si in versiunea pe benzina (motor de 3,7 liri), respectiv versiune hibrida (motor electric de 67 cai putere impreuna cu un propulsor V6 de 3,5 litri).

Infiniti Q50 va fi disponibil atat cu tractiune 4x4, cat si cu tractiune pe spate. Modelul va beneficia de o serie de tehnologii inedite, printre care se remarca sistemul Active Lane Control, cu ajutorul caruia conducatorul auto primeste asistenta pentru evitarea parasirii accidentale a benzii de circulatie.

Sursa foto: digitaltrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea