Stiinta & Tehnologie

#toyota #masini 4x4 #circuit masini #circuit auto

Inedit: Toyota a inaugurat in Bucuresti o pista dedicata masinilor 4x4

Toyota Bucuresti Nord a gasit o alta intrebuintare terenului pe care l-a cumparat pe strada Valea Cascadelor din Capitala. Desi intentiona sa deschida un nou showroom, din cauza crizei economice firma a decis sa construiasca un circuit dedicat autovehiculelor 4x4.

Terenul are o suprafata de 27.000 de metri patrati, in timp ce pista masoara 800 de metri.

"Ideea ne-a venit in ultimul trimestru din 2011, cand ne-am intrebat ce putem face pentru clientii nostri, avand in vedere ca avem acest teren in Valea Cascadelor, care a fost cumparat acum cativa ani cu gandul de a ne extinde reteaua. Pe vremea aceea vanzarile erau mari. Piata a scazut foarte mult si ne-am intrebat ce poate face diferenta. Am pornit de la intrebarea 'oamenii cumpara masini 4×4, dar oare stiu ei de ce sunt in stare aceste autovehicule?", a declarat pentru 0-100.ro directorul operational al Toyota Romania, Atanas Angelov.

Angelov spune ca aici vor fi organizate evenimente, iar pe viitor nu exclude posibilitatea de a construi showroom-ul proiectat initial.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea