Stiinta & Tehnologie

Inca un mobil de la LG

LG s-a pus serios pe treaba si lanseaza telefon dupa telefon, SH1100 fiind una dintre ultimele lor creatii. SH110 are cam tot ce trebuie sa aiba un celular din ziua de azi. Playere audio-video , optiunea pentru music sharing (mai multe persoane pot asculta musica simultan prin intermediul castilor Bluetooth), conexiune Bluetooh si Irda, toate acestea sunt incorporate in acest celular. Punctele lui forte sunt insa suportul 3G si, mai ales, suportul HSDPA care ofera viteze de navigare de pana la 1.8 Mb pe secunda.

In plus, utilizatorii au acces la serviciile bancare si de transport, cu ajutorul aplicatiei USIM (Universal Subscriber Identity Module) care stocheaza informatiile abonatului sau informatiile pentru autentificare . In rest, SH110 mai este dotat cu un display de 256k culori si o rezolutie de 240X320 pixeli, o camera de 2 megapixeli cu zoom digital si inca o camera VGA folosita la conferintele video. Dimensiunile sunt rezonabile, telefonul avand 100X49X19 mm. Din pacate, LG nu a facut inca publice data la care va incepe comercializarea acestui model si nici pretul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea