Stiinta & Tehnologie

In Germania, pretul iPhone-ului a scazut la 99 de euro

Germanii pot obtine acum un iPhone pentru numai 99 de euro, o reducere nemaintalinita pana in prezent in alte state, de catre alti operatori. Acest lucru va alimenta totodata zvonul unui iminent model 3G.

Conform lui Ben Wood, analist la CCS Insight, aceasta reducere este interesanta din doua puncte de vedere: iPhone-ul n-a mai fost niciodata ieftinit, iar acest pas ar putea sa insemne apropierea lansarii unui model nou , care va include optiunea 3G.

Modelul de 16GB costa, inca, 499 de euro. pretul promotional pentru modelul de 8GB a fost facut valabil de azi pana in 30 iunie pentru clientii care se vor inscrie la cel mai scump abonement T-Mobile, numit Complete XL, ce costa 89 de euro pe luna.

iPhone-ul va fi disponibil si la pretul de 249 de euro la abonamentul Complete S, ce include mai putine minute si mesaje text, pretul acestuia fiind de 29 de euro pe luna.

Cititi continuarea in PC World

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea