Stiinta & Tehnologie

IN-FUSIO va face jocul Get Smart pentru telefoane mobile

Te-ai putea intreba ce legatura are acest lucru cu telefoanele mobile. Nimic mai simplu; in primul rand IN-FUSIO sunt unul dintre cei mai mari distribuitori de continut digital , iar in al doilea Get Smart este cea mai recenta pelicula a celor de la Warner Bros.

Cu aceasta ocazie, IN-FUSIO au anuntat ca detin drepturile de autor pentru aceasta pelicula care va deveni foarte curand un joc pentru dispozitivele mobile. Acum ca lucrurile sunt mai clare, sa trecem mai departe.

Ca si filmul...

Jocul Get Smart va fi un puzzle, plin de umor... adica cam acelasi stil care il are si Film... care ii are in distributie pe Steve Carell, cunoscut noua din pelicula Evan Almighty si actrita Anne Hathaway care a mai jucat si in The Princess Diaries sau The Devil Wears Prada .

Actiunea jocului se va desfasura in aceleasi locuri pe care filmul le va reda si anume, inchisori, strazi, sali de antrenament secrete si multe altele.

Jucatorul va intra in pielea lui CONTROL, adica agentul Maxwell Smart si va incerca sa distruga planurile organizatiei KAOS. Utilizatorul va avea la dispozitie tehnicile de lupta ale lui Smart ca artele martiale si stilul special de lupta a lui Smart, "hwa-rang-do".

Se lanseaza cu filmul

Jocul se va lansa odata cu filmul, adica pe data de 20 iunie in Statele Unite. Totodata, fanii vor primi pe langa film si continut personalizat ca wallpaper-uri, teme muzicale, sonerii de apel etc cu marca Get Smart.

Odata lansat, se prea poate ca jocul sa fie disponibil in toata lumea prin intermediul site-ului IN-FUSIO, asa ca daca esti interesat, stai la panda.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea