Stiinta & Tehnologie

#lichtfield #tuning #subaru impreza

Impreza STI de 400 CP

Litchfield, un tuner din Marea Britanie, a creat un pachet de accesorii pentru Subaru Impreza STI.

Acesta mareste puterea lui Impreza STI pana la 400 cai putere, disponibili la 7.500 rpm. Cuplul motor se ridica la valorea de 508 Nm si este disponibil la 3.500 rpm.

Motorul turbo de 2.0 litri a primit modificari serioase pentru a putea dezvolta aceaste cifre, cea mai importanta dintre acestea fiind noua turbina, dezvoltata impreuna cu cei de la Turbo Dynamics. Aceasta este acoperita cu un strat ceramic, numit Zircotec, care are rolul de a miscora temperatura si de a o raci uniform, pentru a preveni defectiunile din cauza diferentelor bruste de temperatura din interior si exterior.

Subaru Impreza STI Type 20 a primit un sistem de admisie directa, o unitate ECU reprogramata cu un mod Economy imbunatatit si un sistem de evacuare Milltek cu catalizator sport cu 100 de celule. Caseta de directie a fost schimbata cu o una mai performanta, care ii confera o raza de bracare mai mica. Timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h este de 3.9 secunde, iar viteza maxima este limitata la 250 km/h.

Continuarea pe ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea