Stiinta & Tehnologie

#motorola zn300 #imagini oficiale #neanuntat

Imaginile oficiale cu Motorola ZN300 au ajuns pe internet

In cadrul show-ului de electronice de la Barcelona, Mobile World Congress 2009 , Motorola nu a prezentat nici un telefon mobil nou.

Totusi, compania americana pregateste in prezent un nou terminal, modelul ZN300 .

Specificatii tehnice

Terminalul este un slider care va avea ecran cu rezoltuie QVGA (240 x 320 px) si asemenea altor terminale Motorola, se pare ca va rula sistemul de operare Linux. Totusi, D-pad-ul de navigare este destul de ciudat fara de stilul pe care Motorola l-a adoptat pana acum.

Modelul mai are camera foto de 3 MP, dar nu se stie daca sezorul va dispune de flash sau autofocus. In modul foto, D-pad-ul va prelua anumite functii, precum zoom in sau zoom out. Din imaginile aparute pe internet reiese ca ZN300 va putea face si capturi video.

Alte detalii

Noul model Motorola va avea integrat si player audio si video. In plus terminalul vine cu slot pentru mufa standard de 3,5 mm. ZN300 dispune si de slot pentru card microSD, dar nu se stie pana la ce capacitate i se poate extinde memoria interna.

La capitolul conectivitate ZN300 se poate incadra in clasa de telefoane mid-range . Este posibil ca terminalul sa suporte Bluetooth 2.0 cu A2DP, USB 2.0 si un maxim de conectivitate EDGE. Din pacate aceste detalii nu au fost confirmate.

In prezent nu se stie data exacta de lansare a modelului pe piata. Totodata, este posibil ca si acest model sa fie destinat pietei din China. Pretul lui ZN300 nu a fost nici el anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea