Stiinta & Tehnologie

Imagini noi cu Nokia 5800 XpressMusic

Anuntul oficial al mult-asteptatului Nokia 5800 Tube va fi facut candva in luna octombrie.

Totusi, o noua serie de imagini cu Nokia 5800 foto din dotare va fi de 3,2 megapixeli cu autofocus si capabilitati de captare video in rezolutie VGA la 30 fps.

Nokia 5800 XpressMusic Tube, masoara 111 x 52 x 15,5 mm si cantareste doar 104 grame, are baterie BL-5J cu o capacitate de 1150 mAh si va fi un telefon quad-band pentru retele GSM.

Printre altele...

Ca alte terminale Nokia din gama XpressMusic, acest model va avea suport pentru mufa standard de 3,5 mm, iesire TV si slot pentru cardul microSD. Totodata, se poate ca 5800 XpressMusic sa vina la pachet cu un card microSD de 8 GB.

Terminalul va avea GPS incorporat, memorie RAM de 140 MB si conectivitate GPRS, EDGE, WCDMA, 3G cu HSDPA si Wi-Fi, plus Bluetooth-ul de rigoare care mai mult ca sigur va fi dotat cu A2DP.

Anuntul oficial al Nokia este asteptat in canteva zile, la inceputul lunii octombrie a acestui an.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea