Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #walkman #mobile world congress 2009 #sony ericsson hikaru

Imagini neoficiale cu Sony Ericsson Hikaru

Terminalul Sony Ericsson, cu nume de cod Hikaru , a mai aparut pe internet in imagini neoficiale , dar de aceasta data, exista si specificatii tehnice.

Se pare ca Hikaru va fi unul din cele mai asteptate terminale ale companiei, dar si unul din cele mai dotate din punct de vedere tehnic .

Terminal Walkman


sony ericsson hikaru este un telefon care face parte din familia terminalelor muzicale Walkman ale companiei. Acesta va face parte din clasa modelelor slider si va avea carcasa confectionata din metal.

Specificatiile tehnice ale terminalui indica faptul ca telefonul va fi un high-end veritabil. Sony Ericsson Hikaru are ecran de 2,6 inch, dar din pacate nu se cunoaste rezolutia lui sau numarul de culori suportate. In plus, mobilul va avea conectivitate Wi-Fi si receptor GPS incorporat.

Alte detalii

Alaturi de ecranul mare, telefonul va mai avea si o camera foto generoasa de 8 MP cu flash LED si care probabil va dispune de interfata Cyber-shot cu functii precum tehnologia de detectare a fetei sau zambetului, geotagging, autofocus sau stabilizator de imagine.

Player-ul muzical incorporat va fi de o noua versiunea de Walkman, 4.0, iar telefonul va avea 8 GB memorie interna, difuzoare stereo, butoane dedicate player-ului si slot pentru mufa stadard de 3,5 mm.

In prezent se zvoneste ca Sony Ericsson Hikaru va fi anuntat in cadrul show-ului Mobile World Congress 2009 si se va lansa oficial in partea a doua a anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea