Stiinta & Tehnologie

Imagini neoficiale cu Sony Ericsson G705

Sony Ericsson se pregateste de zor sa lanseze noi modele de telefoane din gama Walkman, dar cu numai cateva zile inaintea evenimentului oficial au aparut imagini care par sa fie reale, ale unui slider de mici dimensiuni, Sony Ericsson G705.

Desi nu este vorba despre fotografii oficiale ale telefonului, acestea par sa fie autentice , dar pana la urma, suntem obisnuiti deja cu aceste fotografii-spion care apar regulat pe internet.

Peste doua saptamani

Noul Sony Ericsson G705 ar trebui sa apara in urmatoarele doua saptamani, iar deocamdata se stie ca ar fi un slider dotat cu camera foto de 3,2 megapixeli si receptor GPS incorporat. Din imaginile care au aparut online, se pare ca telefonul va oferi si conectivitate Wi-Fi, deci se va asemana in aceasta privinta cu recentul C905, si va fi compatibil 3G.

Din pacate, telefonul nu are prea multe valente foto, iar camera de 3,2 MP nu este ajutata si de un sistem de autofocus, iar flashul este doar unul de tip LED (ce se intampla cu mult mai eficientul Xenon, pe care chiar Sony Ericsson l-a introdus in premiera telefoanelor sale la inceputul seriei CyberShot ?).

In asteptarea anutului oficial

Pentru ca telefonul include un receptor GPS, fotografiile sunt marcate cu informatii de localizare (geo-tag). Telefonul va oferi un spatiu intern de stocare de 128 MB, dar memoria poate fi extinsa prin conectarea unui card de memorie M2.

Deocamdata nu se stiu informatii despre disponibilitatea telefonului, sau despre pretul la care acesta va fi disponibil, dar probabil detaliile vor fi clarificate odata cu lansarea oficiala, in perioada imediat urmatoare.











Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea