Stiinta & Tehnologie

#neoficial #b6702 #dual sim #samsung

Imagini neoficiale cu Samsung B5702

Modelul samsung B5702 nu a fost anuntat oficial, dar asemenea multor altor terminale , a aparut in imagini neoficiale pe internet.

Telefonul mobil este un dual-SIM, dar spre deosebire de terminalele de acest gen ale companiei, nu are litera D (DuoS) in nume, ci litera B (Business).

Specificatii tehnice

Din pacate specificatiile tehnice despre acest telefon nu fost facute inca publice. Modelul pare sa fie un slider mult mai subtire ca alte terminale dual-SIM ale producatorului coreean. Pana acum acest gen de terminale masurau in jur de 19 mm grosime.

Imaginile cu Samsung B5702 arata ca acesta va avea un ecran de 2 inch, cu rezolutia QVGA de 320 x 240 pixeli si 256.000 de culori. Din pacate aceste detalii nu au fost confirmate de Samsung.

Sistem destept

Totusi, tot imaginile prezinta un sistem ceva mai ingenios. Datorita unor leduri luminoase aflate deasupra ecranului, terminalul Samsung B5702 va indica utilizatorului care dintre cele doua cartele SIM este folosita.

Inainte de acest telefon, Samsung a mai scos pe piata alte patru modele dual-SIM, Samsung D880Samsung D780, Samsung D980 si Samsung S9502 Duos. Rivalul principal LG a lansat si el de curand primul lor dispozitiv dual-SIM, modelul LG KS660 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea