Stiinta & Tehnologie

#slider #telefon mobil #integrated digital enhanced network #motorola i856 iden

Imagini neoficiale cu Motorola i856 iDEN

Terminalul Motorola i856 iDEN ( Integrated Digital Enhanced Network ) a aparut in imagini neoficiale pe internet.

Compania a lansat recent pe piata din Statele Unite ale Americii un alt model iDEN, Motorola i580.

Specificatii tehnice

Noul telefon mobil este un slider daca se aseamana cu un alt model al companiei, Motorola EM35, un terminal entry-level dedicat muzical. Fiind un telefon din categoria iDEN, i856 va avea capabilitati speciale "Push to Talk".

Totusi, detaliile tehnice ale noului Motorola sunt foarte putine. Imaginile arata un terminal cu tastatura standard alfanumerica si un D-pad mult mai elaborat.

Tot din imagini se poate observa faptul ca telefonul va avea player muzical incorporat si tasta dedicata de shortcut in D-pad.

Alte detalii

Motorola i856 iDEN are ecran de 2,2 inch, posibil cu razolutie QVGA de 240 x 320 px si suport pentru 265.000 de culori. Modelului nu ii lipseste nici conectivitatea Bluetooth, versiunea 2.0.

Telefonul are o camera modesta de doar 1,3 MP fara flash si fara autofocus. Nu se cunoaste cat de mare este memoria interna, dar terminalul are slot pentru card microSD.

In prezent se zvoneste ca Motorola i856 iDEN se va lansa pe plan global in al treilea semestru al anului 2009. Pretul nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea