Stiinta & Tehnologie

#telecom italia mobile #telefon mobil #hsdpa #mid-range #smartphone #samsung c6620

Imagini aproape oficiale cu Samsung C6620

Neanuntat , dar prezent pe site-ul oficial al unui operator de telefonie mobila din Italia.

Samsung C6620 a aparut cu imagini oficiale pe site-ul de cumparare al celor de la TIM, Telecom Italia Mobile.

Specificatii tehnice

Noul model de smartphone a celor de la Samsung, masoara doar 11,9 mm grosime. Mai mult, aceasta ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1. Terminalul este unul tri-band si functioneaza in retele GSM si are suport UMTS si HSDPA.

Totusi, smartphone-ul este un terminal mid-level care chiar daca suporta conectivitatea HSDPA nu are Wi-Fi sau receptorul GPS pe care toate terminalele de acest gen le au incorporate.

Printre altele...

In prezent nu se stie care este marimea exacta a ecranului lui Samsung C6620 sau numarul de culori redate, dar se stie ca acesta are rezolutie QVGA. Totodata, telefonul dispune de o camera foto de doi megapixeli si tastatura completa QWERTY.

Din imaginile aparute pe site-ul TIM, modelul Samsung va fi disponibil in patru culori, negru, albastru, verde si rosu. Noul model va veni la pachet cu un card microSD de 1 GB daca va fi achizitionat pe baza unui contract pre-pain.

Desi terminalul nu a fost inca anuntat oficial sa compania coreeana, telecom italia mobile va distribui telefonul pentru pretul de 199 de euro.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea