Stiinta & Tehnologie

# mobila wireless #noptiera #hot-spot #ikea #mobilier

IKEA lanseaza primul mobilier la care poti sa-ti incarci telefonul

Compania IKEA lanseaza primele produse din colectia pentru incarcare wireless pentru telefoane si tablete in cadrul Mobile World Congress. Noua solutie de transformare a noptierelor, lampilor si birourilor in hot-spot-uri de incarcare va fi disponibila in America de Nord si Europa, inclusiv in magazinul IKEA din Romania, incepand cu aprilie 2015.

Colecția pentru încărcare wireless face parte din Home Smart, o nouă direcție în dezvoltarea gamei prin care Compania IKEA își propune să găsească soluții inovatoare pentru o viață de zi cu zi mai bună acasă. Colecția folosește o tehnologie nouă, accesibilă și răspunde nevoii consumatorilor de a avea acces la soluții de încărcare mai flexibile acasă sau la muncă.

„Din cercetări și vizitele pe care le-am făcut în casele consumatorilor am aflat că oamenilor nu le plac cablurile încurcate prin casă. Se tem să nu piardă încărcătoarele și să rămână fără baterie. Noua noastră soluție, care integrează încărcătoarele wireless în piesele de mobilier, face încărcarea telefoanelor și tabletelor mai simplă”, spune Jeanette Skjelmose, Business Area Manager Lighting and Wireless Charging.

Această tehnologie folosește standardul global de certificare Qi. Astfel, produsele IKEA primesc o certificare din partea unei terțe părți pentru încărcarea wireless. Noua colecție transformă noptierele, lămpile și birourile în spații de încărcare pentru tablete și telefoane. Printre designerii care au lucrat la această colecție se numără și David Wahl, un cunoscut designer de produs suedez.

Am creat aceste soluții inteligente de încărcare wireless pentru că ne dorim să nu mai vedem cabluri peste tot. Puteți să încărcați mai multe produse în același timp și totuși să aveți o casă frumoasă, fără fire. În plus, ne-am dorit ca produsele să se adapteze în orice spațiu și să fie ușor de folosit. Rezultatul este un suport de încărcare cu design simplu, pe care îl poți adapta în camere diferite și pentru produse diferite de mobilier”, explică David Wahl. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea