Stiinta & Tehnologie

#hyundai #facelift # hyundai sonata

Hyundai Sonata a primit un facelift

Hyundai Sonata ia primit un facelift minor, special pentru piata din Coreea de Sud, care vizeaza materialele de la interior, oglinzile laterale, stopurile si grila fata.

Daca in prima faza modificarile sunt dificil de observant, o comparatie a actualei Sonata cu versiunea cu facelift ne dezvaluie schimbarile. Cei de la Hyundai s-au concentrat pe detalii, schimband grila fata, stopurile, oglinzile laterale si interiorul, potrivit automarket.ro.

Grila fata are un aspect mai elegand, fiindu-i reduse o parte din ornamentele sale cromate, , iar oglinzile laterale integreaza semnalizatoare.

La interior, Hyundai Sonata a fost dotata cu materiale de calitate superioara si lumini interioare cu LED-uri.

Versiunea revizuita a lui Sonata este asteptata sa debuteze pe celelalte piete pe care activeaza acest model in termen de 12 luni. Hyundai ar putea prezenta acest model la un salon auto important din Europa in decursul anului 2012, ca apoi sa-l ofere spre vanzare la scurta vreme de la debut .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea