Stiinta & Tehnologie

#hyundai #motor #group

Hyundai Motor vrea sa cumpere Hyundai Engineering

Hyundai Motor vrea sa participe la o licitatie de achizitie a pachetului majoritar al companiei Hyundai Engineering&Construction, dupa cum se anunta intr-un comunicat de presa.
 
Aceasta decizie a venit dupa ce grupul, condus de Hyundai Motor Co. a finalizat constructia primei sale otelarii integrate – Hyundai Steel Co.

Daca aceasta sinergie va avea loc, Hyundai E&C va avea oportunitatea sa isi consolideze pozitia globala prin cele aproximativ 8.000 de unitati de productie si vanzare ale Hyundai Motor Group, ce activeaza in peste 150 de tari. Hyundai E&C poate participa astfel la administrarea liniilor de cale ferata de inalta viteza ale Grupului, iar Hyundai Steel si Hyundai Hysco ii vor livra materiale de constructie in conditii de siguranta.

In ceea ce priveste finantarea, Grupul isi va utiliza propriul capital pentru a finanta achizitia de actiuni. Acesta a alcatuit o echipa pentru a evalua achizitia, angajand Goldman Sachs, Samil PricewaterhouseCoopers , HMC Investment Securities si Kim & Chang in calitate de consultant financiar , contabil si respectiv juridic, se mai precizeaza in comunicat.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea