Stiinta & Tehnologie

#romania #ix35 #hyundai

Hyundai ix35 este disponibil in Romania

Noul model Hyundai ix35 este acum disponibil prin intermediul retelei de distributie Hyundai Auto Romania . Hyundai ix35 reprezinta primul model al marcii proiectat si dezvoltat in Europa, la centrul Hyundai din Rüsselsheim, Germania.

Creat pentru a veni in intampinartea cerintelor specifice unui stil de viata dinamic, Hyundai ix35 imbina exteriorul incitant cu o tinuta de drum de exceptie, niveluri superioare de confort, dotari de ultima tehnologie si motorizari eficiente. Expresie a filozofiei de design Hyundai Motor Company " fluidic sculpture ", aspectul noului SUV Hyundai ix35 reuneste trei calitati semnificative: rafinamentul, increderea si dinamismul.

Noul Hyundai ix35 pune la dispozitia clientilor sai motorul pe benzina Theta II 2.0 MPI, ce genereaza o putere maxima de 166 CP si doua versiuni ale motorului diesel R 2.0 CRDi, dezvoltand 136 sau 184 CP. Trimestrul III al acestui an va aduce introducerea a doua noi motorizari pe benzina, cu un grad ridicat de eficienta: U2 1.7 si versiunea GDI a popularului motor pe benzina Hyundai 1.6 Gamma.  

Clientii pot opta pentru transmisie manuala sau automata in 6 trepte de viteza, in timp ce autovehiculul poate fi configurat dispunand de tractiune fata sau integrala. Printre dotarile standard ale noului ix35 se numara sisteme precum ABS, ESP, asistenta la urcarea si coborarea pantelor, aer conditionat manual, airbag sofer si pasager, airbag-uri laterale si cortina, senzor de blocare a usilor in mers, computer de bord, linie audio premium cu radio, CD, MP3, RDS, ceas, 4 boxe, 2 twetere, usb si aux, inchidere centralizata, servodirectie electrica, iar lista nu se opreste aici. Clientii ix35 nu trebuie sa faca niciun fel de compromis in alegerea modelului preferat, toate motorizarile fiind Euro 5.

"Premisele lansarii Hyundai ix35 in Romania sunt unele extrem de favorabile. Peste 33.000 de unitati din noul model au fost comercializate la nivel european numai in prima luna de la prezentarea oficiala a variantei de productie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2010 . Astfel, ix35 reprezinta atuul care ne consolideaza obiectivul la nivel national: mentinerea suprematiei in clasa SUV-urilor in ultimii sase ani"
, a declarat Narcis Ghita – director general al Hyundai Auto Romania, importatorul Hyundai pe piata locala.

Noutatea absoluta pe care o introduce modelul ix35 o reprezinta pachetul de servicii "Triple 5". Inegalat la nivel european, pachetul inglobeaza beneficii gratuite unice pe piata: 5 ani garantie integrala, transmisibila si fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani verificari tehnice periodice. Preturile de vanzare pentru noul Hyundai ix35 pornesc de la 15.900 euro plus TVA, pentru varianta de motorizare benzina 2.0 MPI, cu tractiune fata si transmisie manuala.


Cititi mai multe pe Auto.ro    
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea