Stiinta & Tehnologie

#beneficii huse auto # huse auto dedicate # huse auto ieftine #huse auto

Huse auto pentru masina? De ce ai nevoie de ele si la ce sa fii atent cand le alegi

Orice proprietar de masina isi doreste ca autoturismul lui sa arate bine. De regula, scaunele sunt cele care isi pierd rapid aspectul. Acestea se murdaresc usor, se uzeaza, se prafuiesc si pare imposibil sa le intretii.

 

Husele auto pot fi folosite pentru a impiedica acest lucru sa se intample, sau, din contra, pot fi adaugate in momentul in care scaunele s-au uzar si au un aspect neplacut. Cu ajutorul unor huse auto vei putea reda usor aspectul masinii tale, facand-o sa arate ca noua.

De ce sa cumperi huse auto pentru masina ta

Te intrebi de ce trebuie sa cumperi huse auto pentru masina ta? Ei bine, iata cateva motive care te vor face sa nu mai amani aceasta decizie!

Pentru un aspect estetic placut – un set de huse auto este perfect pentru a da un aspect placut masinii fara a cheltui sume mari de bani. Pe internet gasesti o multime de oferte de huse auto ieftine. Se ataseaza usor de scaune si vor face ca masina ta sa arate ca noua si dupa cativa ani de utilizare.

Pentru a proteja tapiteria originala a masinii – daca intentionezi sa vinzi masina peste un an doi, sau pur si simplu iti doresti ca tapiteria originala sa nu se murdareasca, poti apela la un set de huse auto.

Ofera durabilitate – husele auto ofera durabilitate scaunelor. Mai ales in cazul familiilor cu copii mici sau catei, care calatoresc pe banchetele din spate. Acestia pot murdari si/sau zgaria tapiteria originala a masinii. Cu ajutorul unei huse auto dedicate vei pute proteja tapiteria originala.

Husele auto pot fi spalate – Un alt avantaj al apelarii la un set de huse auto este ca aceste vor putea fi date jos si spalate. Un aspect deosebit de important mai ales daca versi cafeaua sau alte produse pe acestea.

Cum alegi un set de huse auto pentru masina ta

Acum ca ai aflat de ce este util un set de huse auto, trebuie sa stii si ccum sa le alegi. Iata ce trebuie sa stii:

Exista doua tipuri de huse auto

Pe piata exista doua mari categorii de huse auto: huse auto universale si huse auto dedicate.

Fara pic de indoiala husele auto dedicate sunt cele mai potrivite, fiind perfect compatibile cu fiecare model de masina in parte. In schimb, cele universale pot fi folosite pentru orice movel de masina.

Este adevatat ca un set de huse scaune auto dedicate va fi ceva mai scump, insa pe site-urile de reduceri poti gasi modele huse scaun auto ieftine, dedicate masinii tale.

Tine cont de materialul din care sunt produse husele auto 

Un alt aspect de care este important sa tii cont este materialul. Poti alege huse auto piele (naturala sau imitatie de piele) sau huse auto din material textil ori din poliester.  

Husele din piele au un aspect placut, insa trebuie sa tii cont ca pe acestea se observa orice zgarietura, foarte usor. Husele din material textil sunt cele mai practice. Pot fi spalate usor, nu se zgarie si rezista mult in timp. La fel se intampla si in cazul celor din poliester, insa in timpul verii acestea nu sunt deloc confortabile.

Numarul de componente si sistemul de montare 

Cand achizitionezi un set complet de huse auto trebuie sa fii atent ca acestea sa aiba intre 9 si 11 componente. /Un astfel se set trebuie sa contina catre 3 piese pentru fiecare scaun din fata si intre 6 si 8 piese pentru cele din spate.

Cat despre sistemul de prindere al huselor, acesta se face fie cu un fermoar, fie cu cleme de prindere. Exista si modele care vin cu ambele sisteme de prindere astfel incat sa-l folosesti pe cel potrivit.

Surse foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea