Stiinta & Tehnologie

#htc #mobile #Windows Phone 8 # htc windows phone 8x

HTC Windows Phone 8X va fi lansat in 8 noiembrie

HTC Windows Phone 8X este primul telefon Windows Phone 8 care are deja o data de lansare si detalii despre pret. Restul telefoanelor WP8 sunt asteptate tot la inceputul lunii noiembrie, dupa lansarea oficiala a sistemului de operare Microsoft.

Chiar daca Samsung a fost prima companie ce a prezentat un telefon cu Windows Phone 8, Samsung ATIV S, iar Nokia a prezentat la scurt timp Nokia Lumia 920 si Nokia Lumia 820, HTC ofera primele informatii despre data exacta de lansare si pretul fara abonament.

HTC Windows Phone 8X va fi lansat in Europa in data de 8 noiembrie, iar pretul fara abonament listat de Amazon.co.uk este de aproximativ 670 euro, potrivit GSMArena.com.

Noul smartphone HTC Windows Phone 8X a aparut si in alte magazine online britanice, cu un pret fara abonament mai mic, iar HTC Windows Phone 8S ar putea costa aproximativ 285 euro fara abonament, potrivit Unlocked-Mobiles.com.

Foto: Techgadgets.in
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea