Stiinta & Tehnologie

#htc #htc sync #htc desire s #htc incredible s

HTC Sync, updatat special pentru HTC Incredible S si HTC Desire S

La doar cateva luni dupa lansarea unei versiuni htc sync functionala pe toate smartphone-urile Android HTC, compania taiwaneza lanseaza o noua versiune, disponibila momental doar pentru htc incredible s si HTC Desire S.

In luna ianuarie , HTC a reunit sincronizarea tuturor modelelor Android cu HTC Sync 3.0.5511, insa acum HTC Incredible S si htc desire s vor putea fi sincronizate cu HTC Sync in versiunea 3.0.5517.

Cele doua smartphone-uri, anuntate la Mobile World Congress 2011 in luna februarie, vor beneficia de versiunea imbunatatita a sistemului HTC Sync, potrivit mobilissimo.ro.

HTC Sync este folosit de utilizatori pentru sincronizarea contactelor si evenimentelor din Microsoft  Outlook si Outlook Express dar si pentru sincronizarea paginilor favorite din browser, intre telefon si PC.

Aplicatia permite si instalarea de aplicatii Android, dar si sincronizarea de continut media (poze, video, documente, muzica si playlisturi).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea