Stiinta & Tehnologie

#htc #facebook # telefon facebook # htc opera #htc opera ul

HTC Opera UL este noul telefon Facebook

Colaborarea dintre Facebook si HTC continua cu un nou smartphone asociat retelei sociale. HTC Opera UL este noul telefon Facebook, a carui data de lansare nu este deocamdata stabilita.

Facebook a mai colaborat cu HTC la telefoane cu functionalitate speciala pentru reteaua sociala. Dupa HTC Salsa, cu buton special Facebook, noul HTC Opera UL are specificatii mai impresionante.

HTC Opera UL va include un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon Plus la 1,4 GHz, alaturi de GPU Adreno 305, potrivit GSMArena.com.

Noul telefon Facebook va avea ecran HD, cu rezolutie 1280x720, si va rula Android 4.1.1 Jelly Bean, arata primele informatii confirmate de surse anonime.

Mark Zuckerberg a negat zvonurile despre lansarea unui telefon Facebook in prima jumatate a anului 2013, dar daca este totusi lansat, HTC Opera UL ar putea fi un succes mai mare pentru reteaua sociala decat HTC Salsa.

Sursa foto: SlashGear.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea