Stiinta & Tehnologie

#htc #mobile #htc one X

HTC One X+ soseste in curand: vezi prima poza si specificatiile

HTC One X+ si-a facut aparitia intr-o reclama din Marea Britanie, alaturi de cele mai importante specificatii. Noul telefon din seria HTC One va rula cea mai noua versiune a sistemului de operare Android, 4.1 Jelly Bean.

Deocamdata nu este cunoascuta marimea telefonului HTC, dar reclama contine alte specificatii importante. HTC One X+ va avea un procesor quad-core la 1,7 GHz, cel mai probabil un Nvidia Tegra 3.

Spatiul de stocare al HTC One X+ va fi de 64GB, iar smartphone-ul HTC include o camera foto de 8MP si tehnologia pentru sunet Beats Audio.

Pretul HTC One X+ fara abonament va fi de aproximativ 600 euro, potrivit PhoneArena.com, iar oferta include si spatiu de stocare gratuit in Dropbox de 25GB.

Nu se stie exact cand va fi lansat noul HTC One X+, iar expresia "in curand" prezenta in reclama nu ofera niciun indiciu clar cu privire la o lansare pana la finalul anului sau abia in 2013.

Foto: GSMArena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea