Stiinta & Tehnologie

#htc sense #htc one X #android 4.0.4 #htc sense 4.1

HTC One X primeste Android 4.0.4 alaturi de interfata HTC Sense 4.1

HTC One X este primul telefon din noua serie HTC care primeste un update la Android 4.0.4 alaturi de interfata HTC Sense 4.1.

Lansat cu Android 4.0.3 si interfata HTC Sense 4.0, HTC One X primeste update-ul la nivel global, insa prima tara in care a devenit disponibil este Germania.

Update-ul de software pentru HTC One X aduce imbunatatiri grafice ale interfetei, dar si alte modificari utile, iar marimea acestuia este de 148MB, potrivit GSMArena.com.

Interfata HTC Sense 4.1 include animatii mai fluide pentru ecranul principal, alaturi de imbunatatiri pentru bara de notificari, ce include din nou optiunea "Quick Settings" preluata din HTC Sense 3.0.

HTC One X beneficiaza si de cateva imbunatatiri functionale mai importante odata cu Android 4.0.4. Calitatea pozelor capturate cu camera creste, iar browserul web are o performanta mai buna la incarcarea paginilor web.

Sursa foto: Geeky-gadgets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea