Stiinta & Tehnologie

#android #smartphone #iphone 5 #HTC One #Samsung Galaxy S4

HTC One versus Samsung Galaxy S4: care este smartphone-ul Android al anului?

Dupa ce iPhone 5 a dominat ultimele luni ale anului trecut, doua lansari importante incep o noua cursa pentru cel mai bine vandut smartphone. HTC One si Samsung Galaxy S4 se vor infrunta si pentru titlul de smartphone-ul Android al anului 2013.

Ambele telefoane ofera o calitate excelenta a componentelor hardware si a interfetei software, dar exista 3 puncte care pot conta mai mult pentru cumparatori.

Ecran

La marime, HTC One este invins de Samsung Galaxy S4, care are un ecran Super Amoled de 5 inci. Ambele au rezolutie full HD 1920x1080p, insa la 4,7 inci HTC One ofera practic o calitate mai buna, cu o densitate a pixelilor de 468ppi fata de numai 441ppi pentru Galaxy S4.

Interfata

Samsung si HTC au investit mult in experienta utilizatorului cu Android. HTC a dezvoltat un sistem asemanator Live Tiles din Windows Phone. Samsung Galaxy S4 aduce insa toate functiile S3 si un nou senzor infrarosu pentru controlul prin gesturi.

Camera foto

In cele mai multe cazuri, camera foto nu face diferenta, dar HTC are un atu important: tehnologia UltraPixel si senzorul cu stabilizare optica a imaginii. Galaxy S4 are o camera traditionala de 13MP, insa ar putea castiga competita datorita celorlalte atuuri.

Sursafoto:cnet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea