Stiinta & Tehnologie

#htc #HTC One S #telefoane cu defect

HTC One S are vopseaua sarita? HTC inlocuieste telefoanele cu defecte

Cele mai multe probleme identificate de cumparatori la smartphone-urilor, insa unele telefoanele HTC One S au un defect evident la prima vedere: invelisul ceramic al unor smartphone-uri HTC One S este ciobit.

Unii dintre primii cumparatori ai noului HTC One S au observat defecte neplacute la versiunea neagra a smartphone-ului. Compania a confirmat probleme cu invelisul cermic ciobit si a ofera utilizatorilor inlocuirea telefoanelor.

In functie de politica de returnare a fiecarui magazin, orice telefon HTC One S cu defecte va putea fi schimbat cu unul nou (de obicei in termen de 30 de zile de la achizitionare), potrivit TheVerge.com. Dupa expirarea perioadei de returnare, defectele vor fi reparate conform garantiei.

Smartphone-ul HTC ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich, are un ecran Super Amoled de 4,3 inci cu rezolutie 540x960, procesor dual-core si camera de 8MP care poate face poze la 3264x2448 si poate filma full HD 1080p. HTC One S va fi lansat in Romania in a doua jumatate a lunii aprilie si va fi disponibil prin Vodafone, Orange si Cosmote.

Sursa foto : Techradar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea