Stiinta & Tehnologie

#amprenta digitala #htc one max #scaner amprenta #android jelly bean

HTC One Max va avea scaner de amprenta digitala

One Max, cel mai mare model HTC, este tot mai aproape de realitate. De data aceasta, o imagine facuta publica pe internet de site-ul taiwanez ePrice il infatiseaza pe One Max alaturi de celelalte doua smartphone-uri din gama. Pe langa marimea impresionanta, noul terminal se diferentiaza si cu ajutorul unui scaner de amprenta.


Se pare ca HTC One Max, despre care Acasa.ro a scris recent, va putea recunoaste amprenta posesorului. Potrivit GsmArena, aceasta optiune ar putea fi insa disponibila doar in anumite regiuni.


Din ce se stie pana acum, HTC One Max va avea un display de 5.9 inchi, cu o rezolutie de 1080p si un chipset Snapdragon 800. Sistemul de operare al lui HTC One Max va fi noul Android Jelly Bean, versiunea 4.3.

Noul terminal va fi lansat in luna septembrie si, potrivit zvonurilor, va fi disponibil catre vanzare o luna mai tarziu, in octombrie anul acesta.


Sursa foto:bgr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea