Stiinta & Tehnologie

#htc #mega #touchscreen #windows mobile #smartphone #mid-range

HTC Mega apare in imagini neoficiale

Dupa modelul HTC Leo , compania taiwaneza mai scapa pe Internet imaginile unui alt terminal propriu, modelul Mega .

Asemena lui Leo, telefonul cu numele de cod Mega, va dispune de ecran sensibil la atingere.

Specificatii tehnice


Imaginile si lista de specificatii tehnice a lui HTC Mega au fost publicate pe Internet de catre blogul ai.rs, cel care a pus la dispozitia fanilor si informatiile despre Leo. Astfel, noul terminal HTC masoasa 104 x 44 x 12,8 mm si cantareste in jur de 120 de grame.

Modelul va functiona in retele WCDMA/HSPA, dar va fi compatibil si cu quad- band GSM. HTC Mega va avea o conectivitate maxima EDGE, dar utilizatorii se pot astepta ca telefonul sa dispuna si de Wi-Fi 802.11b/g. Terminalul va rula sistemul de operare Windows Mobile 6.5 si va avea incorporatat un procesor Qualcomm MSM7225 de 528 MHz, memorie interna ROM si RAM, ambele de 256 MB. Totodata, utilizatorii vor putea mari spatiul de stocare prin intermediul unui card microSD. Lista publicata pe Internet mai specifica si o camera foto destul de modesta de doar 3,2 MP fara flash sau autofocus.

Alte detalii

HTC Mega face parte din categoria de smartphone-uri mid-range si va avea un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px. Informatiile mai dezvaluie faptul ca modelul incorporeaza o interfata asemanatoare TouchFLO, dar aceasta va fi 2D.

Terminalul va avea conectivitate Bluetooth 2.0 cu tehnologia EDR si receptor GPS cu functii aGPS . Se mai zvoneste ca modelul va avea un pret destul de mic, dar in prezent nu se stie cand telefonul va fi lansat oficial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea