Stiinta & Tehnologie

#android #hero #htc legend

HTC Legend cu Android, pe internet in imagini neoficiale

Taiwanezii de la HTC planifica sa lanseze un nou telefon mobil, modelul Legend , care a aparut din nou pe internet in imagini neoficiale .

Odata cu noile imagini au fost facute publice si o parte din specificatiile tehnice ale noului smartphone.

Detalii tehnice

Ca aspect, noul telefon mobil se aseamana destul de mult cu terminalul HTC Hero, deoarece are partea de jos usor curbata. Totusi, carcasa acestui model este confectionata din aluminiu si nu din plastic ca in cazul lui Hero.

Terminalul HTC Legend are un ecran AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode), sensibil la atingere cu o diagonala de 3,2 inch si care are rezolutie HVGA de 480 x 320 pixeli. Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara si procesorul Qualcomm MSM7227 de 600 MHz asemenea modelelor rivale Palm Pixi sau Motorola Devour.

La capitolul conectivitate HTC Legend se prezinta destul de bine, acesta fiind capabil de Bluetooth 2.1 cu tehnologia EDR, slot pentru mufa standard de 3,5 mm, iar navigarile pe internet se pot realiza prin EDGE, 3G cu HDPA sau Wi-Fi.

Alte specificatii

Lista publicata pe internet nu se opreste aici, iar fanii se pot astepta ca HTC Legend sa vina dotat cu o camera foto de 5 MP cu flash LED si foarte posibil si cu autofocus, desi acest ultim detaliu nu a fost confirmat.

Asemenea telefonului mobil HTC Hero si prototipul Legend va rula sistemul de operare Android. Din pacate, pentru moment, nu se stie cand noul smartphone se va lansa oficial pe piata sau cand va fi anuntat de compania producatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea