Stiinta & Tehnologie

#android #motorola heron #htc lancaster

HTC Lancaster & Motorola Heron vor rula Android

Dupa ce Sony Ericsson a confirmat faptul ca lucreaza la un terminal cu sistemul de operare Google, alti doi producatori anunta terminale cu Android.

HTC Lancaster va fi al treilea telefon mobil al taiwanezilor care va rula acest sistem, iar Motorola Heron va fi probabil primul terminal al companiei care sa ruleze Android.

HTC Lancaster

Sliderul care dispune de tastatura QWERTY completa, masoara 109 x 54 x 17,1 mm si cantareste 110 grame si aduce aminte de telefonul HTC Dream. HTC Lancaster are un ecran tactil de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px. Fiind un smartphone, modelul dispune de un procesor Qualcomm MSM7225 de 528 MHz, camera foto modesta de 3 MP cu focus fix, conectivitate ridicata, HSDPA, Wi-Fi, receptor GPS cu functii aGPS, Bluetooth, microUSB si slot microSD.

Terminalul se va lansa initial in reteaua operatorului de telefonie mobila american AT&T in vara lui 2009, adica in luna august. Pretul nu a fost inca anuntat.

Motorola Heron

Asemenea lui HTC Lancaster, Motorola Heron este si el un slider. Acesta masoara 57,5 x 104 x 15,9 mm si cantareste 125 de grame. Heron dispune de un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px.

Si restul specificatiilor tehnice se aseamana foarte mult cu cele ale lui HTC Lancaster, modelul avand un procesor Qualcomm MSM7225 de 528 MHz, camera foto de 3 MP cu focus fix si flash LED, plus conectivitate ca HSDPA, Wi-Fi, receptor GPS cu functii aGPS, Bluetooth, microUSB si slot microSD pentru marirea spatiului de stocare.

Motorola Heron se va lansa initial in reteaua operatorului AT&T in luna noiembrie a lui 2009. Nici pretul acestui terminal nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea