Stiinta & Tehnologie

#touchflo 3d #expansys uk #htc iolite

HTC Iolite, inca neanuntat, dar de vanzare

Terminalul HTC Iolite nu a fost anuntat oficial de catre compania taiwaneza, dar acesta se poate comanda online.

Detaliile despre acest telefon se gasesc deja pe site-ul celor de la Expansys UK .

Ce stie HTC Iolite?

Noul model HTC este foarte asemanator cu un alt terminal de pe site-ul magazinului, O2 XDA Guide. Iolite are ecran tactil de 2,8 inch, iar site-ul mentioneaza ca rezolutia lui este WQVGA, adica 240 x 400 pixeli. Din pacate nu se stie cat de sigura este aceasta informatie. Numarul de culori suportate de ecran nu a fost anuntat.

HTC Iolite ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1 si dispune de interfata proprietara HTC TouchFLO 3D aplicata pentru prima oara telefonului HTC Touch Diamond.

Hardware-ul de baza


HTC-ul mai are un procesor  Qualcomm MSM7225 de 528 MHz, memorie RAM de 288 MB si memorie ROM de 512 MB. Camera foto din dotarea telefonului mobile este de 3,2 megapixeli. Nu se stie daca aceasta dispune de autofocus sau flash.

HTC Iolite este un terminal quad-band pentru retele GSM/GPRS si 3G de 900/2100 mHz. Telefonul va suporta o conectivitate ridicata, adica Wi-Fi, Bluetooth/USB versiunea 2.0 si HSDPA. Nu ii va lipsi nici modululGPS. Site-ul Expansys UK nu a mentionat pretul lui HTC Iolite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea