Stiinta & Tehnologie

HTC Dream Android - la sfarsitul anului

Denumit " Dream ", telefonul va avea un ecran mare, generos pentru gama de smartphone -uri, si tastatura QWERTY . In efortul lor de a scoate pe piata un aparat bazat pe Android, HTC este in competitie cu Samsung, care si-a intensificat eforturile in acest scop. La sfarsitul lui noiembrie 2007 insa, HTC era prima companie din lume care recunostea intentia de a dezvolta un telefon mobil pe baza Android.

Aparatul de la HTC are ceva mai mult de 5 inch lungime (aproximativ 13 cm) si o latime de 3 inch (7,6 cm). Ecranul poate sa alunece sau sa fie ridicat, dezvaluind astfel tastatura . Scopul principal al acesteia este pentru trimiterea de e-mail-uri, navigare pe Internet si scrierea notitelor. Pentru a usura navigarea pe Internet, controlul si butoanele necesare se afla chiar sub ecranul smartphone-ului.

Cititi continuarea articolului pe Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea