Stiinta & Tehnologie

#htc desire #update #android 2.2 froyo

HTC Desire primeste update Android 2.2 FroYo

In acest weekend va incepe, in Europa, actualizarea platformei Android 2.2 (FroYo) pentru HTC Desire .

Pe langa setul complet de functii ale Android 2.2, update-ul va contine si o serie de suplimente dezvoltate intern, intre care si cea mai noua versiune a interfetei HTC Sense.

Update-ul va permite capturarea video la calitate 720p, va include widget-ul HTC App Share, o varianta complexa a HTC Caller ID, dar si o tastatura cu suport pentru mai multe limbi. De asemenea, prin acest update, htc sync le va permite utilizatorilor de HTC Desire sa-si sincronizeze muzica prin iTunes.

Utilizatorii de HTC Desire vor fi anuntati ca acest update este disponibil prin metoda over-the-air, imediat dupa ce telefonul verifica situatia actualizarilor posibile.

Actualizarea nu va sterge nimic din continutul stocat pe telefon. Totusi, tinand cont de dimensiunea acestui update, se recomanda folosirea unei conexiuni Wi-Fi pentru download, pentru a se evita costurile mari ale transferului de date.

Actualizarea se va adresa in primul rand telefoanelor HTC Desire necodate. Versiunile update-ului modificate de diversii operatori sunt inca in perioada de testare si estimam ca vor fi disponibile in cateva saptamani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea