Stiinta & Tehnologie

#smartphone #HTC One min #HTC Butterfly S #camere UltraPixel

HTC Butterfly S si HTC One mini vor avea camere UltraPixel

HTC nu sta cu mainile incrucisate si pregateste doua noi modele de smartphonuri pentru a contracara ofensiva Samsung. Astfel, Butterfly S si One mini vor veni in curand si vor fi dotate cu camere UltraPixel. Noile modele sunt bazate pe HTC One, un smartphone cu vanzari-record in toata lumea.

Potrivit gsmarena.com, HTC One mini (M4) va fi un concurent pentru Galaxy S4 mini. Ecranul va numara 4,3 inch la o rezolutie de 720 de pixeli, iar procesorul va fi un dual-core cu 2 GB de RAM. Smartphone-ul va fi dotat cu difuzoare stereo si va avea sistemul de operare Android 4.2 cu Sense 5. One mini urmeaza sa apara la mijlocul lunii viitoare.



Butterfly S va fi un gadget dotat cu un ecran de 5 inch, fiind practic un upgrade al modelului Butterfly care are aceeasi dimensiune a ecranului si o rezolutie de 1080 de pixeli. Ca si Mini, acesta va fi dotat cu o camera UltraPixel si va avea o baterie mai mare, ceea ce inseamna ca va fi mai compact decat One. Cel mai probabil, noul device, cu un chip snapdragon, va fi lansat la sfarsitul acestei luni.



Sursa foto: gforgames.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea