Stiinta & Tehnologie

HTC Advantage X7500, telefon in piele de laptop

Fara doar si poate avem de-a face cu cel mai complet si mai “productiv” telefon-PDA-minicomputer. A starnit aprigi comentarii pe site-urile si publicatiile de hi-tech inca de la inceputul anului, cand a fost prezentat cu ocazia CES. Si apropo, este creat de catre o companie taiwaneza, infiintata abia acum 10 ani, devenita pe parcurs cel mai important producator din lume de telefoane inteligente cu sistem de operare Windows.

La prima vedere

Echipamentul in sine este extrem de solid, la fel si tastatura detasabila din pachet: nimic nu scartie, nu plesneste, nu se indoaie. Scapat pe jos (covor) de la vreo 1,2 metri inaltime nu a patit absolut nimic. Vine cu o husa groasa de piele, care ascunde in interior doua placute magnetice. Are loc in ea si tastatura QWERTY de numai 4 mm grosime. Din cauza ecranului imens, Advantage nu incape in buzunar, nici nu se pune la ureche precum un telefon. Mai mult, cantareste catre jumatate de kilogram. Totul se prinde magnetic: echipamentul de husa, tastatura de husa, echipamentul de tastatura - aceasta avand si rol secundar de capac protector.

Multimedia

Ai camera de 3MP cu focalizare automata si blit. Pozele nu au iesit pe masura asteptarilor in incaperi, decat realizate afara in foto , X7500 este cam sensibil la tremurul mainii. Muzica si filmele sunt redate cu Windows Media Player . Cuplezi orice fel de casti la mufa jack de 3,5 mm prevazuta pe echipament. Cu o pereche de casti de iPod, auditia e excelenta. Nu am gasit egalizator. Un ecran de inalta rezolutie si luminozitate , cu diagonala de 5 inci e tot ce-ti trebuie ca sa vezi un film intr-o sala de asteptare, tren etc. Spatiu de stocare avem destul: 8GB memorie interna si se mai pot adauga niste GB prin carduri miniSD.

Continuarea in Go4it!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea