Stiinta & Tehnologie

#android ice cream sandwich #android #htc # android 4.0

HTC aduce Android 4.0 pe cat mai multe telefoane ale companiei

HTC a anuntat oficial ca lucreaza la portarea pe cat mai multe device-uri produse de companie a ultimei versiuni de Android, Ice Cream Sandwich - Android 4 .0, scrie Eurodroid. Anuntul companiei nu face insa prea multe referiri concrete.

Intr-un anunt oficial al HTC, producatorul de smartphone-uri si tablete PC spune ca lansarea Android 4.0, Ice Cream Sandwich, a determinat compania sa demareze lucrul pentru updatarea cat mai multor telefoane HTC cu noul sistem de operare. HTC nu a precizat o data pentru finalizarea firmware update-ului si nici care dintre dispozitivele aflate deja pe piata vor beneficia de puterea si functionalitatile avansate ale Android 4.0 .

"Upgrade-ul necesita o echilibrare perfecta intre hardware si software pentru a se asigura cea mai buna performanta. Scopul nostru este sa actualizam cat mai multe telefoane posibil", se arata in anuntul HTC. Compania a promis ca va reveni cu amanunte indata ce va avea rezultate concrete.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea